måndag 29 oktober 2012

Sista inlägget


I backspegeln
Nu så här i efterhand, på hemmaplan, börjar intrycken från månaden vi var On The Road smälta. Långa vägar, många människor och massor av trevliga platser. Naturen var varierad och fantastisk. Bergen, öknarna, prärierna, träsken, haven och skogarna. Alla djur vi såg efter vägen, levande och döda. Racoons, armadillos, hjortar, örnar, björnar och krokodiler. (eller var det alligatorer, vem bryr sig?) Dessutom alla knasiga människor. I så gott som alla lägen möttes vi av glada, nyfikna och allmänt trevliga människor som när de fick höra vår historia genast hade en egen historia att berätta.


Motorcyklar
Projektet att bygga tre ramar hemma och ta med dem till USA, kapa ner tre fina motorcyklar och göra choppers utan fjädring av dem kanske kräver en fråga: Varför? Tja... Vi övervägde faktiskt att köra Sportstrarna helt original men Patric menade att han då hellre kör en hyrbil.

Vi ville göra det på riktigt, enligt oss. Åka på den typen av hoj vi var vana vid. På egna, stelkonverterade hojar tvärs över Amerika. Det enklaste sättet är ju inte alltid rätt sätt att genomföra saker på! Mc-folk vi träffade utmed vägen undrade hur fan vi kunde göra resan på en motorcykel utan bakfjädring, med en 15 mm tjock sadel. Vi var tvugna att låta dem provsitta för att de skulle förstå att motorcykeln är bättre att köra så här än en en orginalhoj. På de här hojarna sitter man nämligen i motorcykeln mer än  den.Vilket, enligt oss igen, ger en behaglig åkupplevlse på alla plan. :)

Lars hoj. Grand Canon.


Patrics. Loco Espadrillo.
Peters. Magicians Bike a. k. a. Captain Chaos..
Mickes Brokeback Bomber.

Lasses Shrimp Boat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar